Ard’envie

A l’aise zegt men wel eens in het zuiden en dit is nu net waar Ard’envie voor staat: jou in alle comfort en helemaal op je gemak laten genieten van al wat ons huis en de omgeving jou te bieden heeft. De zin om de echte Ardennen ten volle te beleven.

In het hartje van Wallonië en de ongerepte natuur van de streek kan je genieten van bijvoorbeeld een prachtige wandel-,fiets-,motor- of autovakantie maar ook van vele culturele, sportieve of ontspannende activiteiten. Vogels spotten, de natuur beleven of fotograferen, het is hier allemaal mogelijk.

In Cetturu, een gehuchtje van Tavigny vlakbij het alom bekende Houffalize ontvangt Guy jou in één van de prachtige individueel ingerichte kamers met luxueuze Beka boxspringbedden, een private badkamer, televisie en wifi en zal je ’s ochtends worden verwend met een uitgebreid streekontbijt .

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de woning om jouw fiets, moto, auto veilig te parkeren. Bij huur van onze vakantiewoning kan je parkeren op de privé parking van de gîte.

Verpoos even in onze prachtige ontdekkingstuin, de boomgaard of laat je verwonderen door de meest fascinerende verzichten en zonsondergangen.

Wist je dat de wandelroute GR57 grenst aan onze woonst en we eveneens graag pelgrims ontvangen, op weg naar Lourdes of Santiago de Compostella.

Je kan eveneens verblijven in een prachtige vakantiewoning van 12 personen (en tot 23 personen), voor jou, je vrienden, collega’s, workshops, of familie en dit om het ‘samen-gevoel’ nog meer te ervaren.

Nieuw is onze schitterende ‘Roulotte de Fleur’ in onze tuin met zicht op onze boomgaard en dit met een unieke en zeer aparte ligging, voor twee personen. Heel romantisch logeren in de nieuwe woonwagen!

Op de website vind je alvast heel wat info over wat Ard’envie je te bieden heeft maar aarzel niet om me te contacteren via mail of een telefoontje om jouw wensen waar te maken.

Ik kijk alvast uit naar je komst.