Ard’envie

A l’aise zegt men wel eens in het zuiden en dit is nu net waar Ard’envie voor staat: jou in alle comfort en helemaal op je gemak laten genieten van al wat ons huis en de omgeving jou te bieden heeft. De zin om de echte Ardennen ten volle te beleven.

In het hartje van Wallonië en de ongerepte natuur van de streek kan je genieten van bijvoorbeeld een prachtige wandel-,fiets-,motor- of autovakantie maar ook van vele culturele, sportieve of ontspannende activiteiten. Vogels spotten, de natuur beleven of fotograferen, het is hier allemaal mogelijk.

In Cetturu, een gehuchtje van Tavigny vlakbij het alom bekende Houffalize ontvangt Guy jou in één van de prachtige individueel ingerichte kamers met luxueuze Beka boxspringbedden, een private badkamer, televisie en wifi en zal je ’s ochtends worden verwend met een uitgebreid streekontbijt .

Er is voldoende private parkeergelegenheid aan de woning en jouw fiets, moto, auto, old-timer of classic car kan zelfs overdekt en veilig worden gestald.

Verpoos even in onze prachtige ontdekkingstuin, de boomgaard of laat je verwonderen door de meest fascinerende verzichten en zonsondergangen.

Wist je dat de wandelroute GR57 grenst aan onze woonst en we eveneens graag pelgrims ontvangen,op weg naar Lourdes of Santiago de Compostella.

Je kan eveneens verblijven in een prachtige vakantiewoning van 12 personen (en tot 21 personen), voor jou, je vrienden, collega’s, workshops, of familie en dit om het ‘samen-gevoel’ nog meer te ervaren.

Op de website vind je alvast heel wat info over wat Ard’envie je te bieden heeft maar aarzel niet om me te contacteren via mail of een telefoontje om jouw wensen waar te maken.

Ik kijk alvast uit naar je komst.