Arrangementen

Wandelarrangement

B&B Ard’envie bied je een gezellig wandel-weekend-arrangement aan met een gegidste, begeleide natuurwandeling met weetjes uit de natuur en de omgeving en een heerlijk etentje op zaterdagavond.

  • Vrijdagavond: aankomst Ard’envie met een lekker welkomstdrankje
  • Zaterdag of zondag: begeleide natuurwandeling van  +/- 5 à 6 km
  • Zaterdagavond: driegangen-diner met een aperitief aangeboden van het huis

Wat is er inbegrepen in dit arrangement:

Twee overnachtingen voor twee personen in één van onze prachtige gastenkamers met luxueuze Beka boxspringbedden en Beka matrassen, privé douche, wastafel, toilet, prachtig badlinnen inclusief een uitgebreid streekontbijt, driegangendiner op zaterdagavond en aperitief door het huis aangeboden.

Prijs voor twee personen, zoals hierboven beschreven:

250 euro (inclusief toeristenbelasting)

Prijs voor één persoon:

200 euro

Vooraf te reserveren met vermelding : wandelarrangement

Op verzoek kan dit ook op weekdagen worden georganiseerd

Weekend ‘Wild van de Ardennen’

De gidsen van Landschap vzw popelen om jou samen met ons te verwennen met een uniek weekend ‘Wild van de Ardennen’. Deze gidsen kennen de streek als geen ander en brengen jou van de ene bijzonderheid naar de andere. Voor deze onvergetelijke natuurbeleving – met ook volop kansen voor fotografie – heb je de keuze uit drie data:

– vrijdag 24 mei tot zondag 26 mei, maar opgelet: zondag is verkiezingsdag in België, dus een weekendje bedoeld voor Nederlanders!

– donderdag 30 mei tot zondag 2 juni, verlengd Hemelvaartweekend met een extra overnachting en een nog uitgebreider programma.

– vrijdag 28 juni tot zondag 30 juni

De weekends van 24-25-26 mei en 28-29-30 juni omvatten 2 overnachtingen (vrijdag- en zaterdagnacht), 2x warm avondmaal met drankje (op vrijdag- en zaterdagavond), 2x ontbijt (op zaterdag en zondag) en 2x lunch (op zaterdag en zondag).

Het verlengd Hemelvaartweekend van 30 mei tot 2 juni omvat 3 overnachtingen (donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht), 3x warm avondmaal met drankje (op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond), 3x ontbijt(op vrijdag, zaterdag en zondag) en 3x lunch (op vrijdag, zaterdag en zondag).

In één weekend krijg je diverse activiteiten aangeboden: een avond bevers observeren, wandeling(en) in de venen van het Plateau des Tailles, pittige excursie(s) langs de rotspartijen en de meanders van de Ourthe, een excursie naar een spectaculaire beversite, een avond dassen kijken vanuit de ‘dassenhut’ van Landschap vzw, een panoramawandeling,… Deze streek heeft zoveel te bieden dat één weekend amper volstaat om je een idee te vormen van de enorme biodiversiteit en de ongekende rijkdom aan landschappen.

Meer info: Jan Loos, +32(0)495-32 53 30 of info@landschapvzw.be

Of aanmelden via deze link : http://www.landschapvzw.be/activiteiten/weekend-wild-van-de-ardennen-voor-nederlanders

19-20-21 november 2019
Kraanvogels & champagne – 299 euro pp

Wou je altijd al eens kraanvogels spotten? Wil je je graag uitleven met je camera en lenzen? Wil je gewoon van prachtige natuur genieten ? Of hou je gewoonweg van champagne?

Kom dan met ons mee in november op driedaagse ontdekking in Frankrijk bij het Lac du Der met overnachting in een door ons al 15 jaar gekende herberg vlakbij de dijk van het meer.

We starten met een overnachting met diner en ontbijt in onze B&B Ard’envie.

De volgende ochtend vertrekken we samen richting Lac du Der met eigen vervoer of via carpool.

We hebben een gevarieerd en volledig uitgewerkt programma met twee overnachtingen bij het meer, twee maal avondmaaltijd aldaar en twee maal ontbijt dit alles gevolgd door een heerlijke champagnedegustatie als afsluiter.

Wil je graag het ganse programma in detail bekomen of alvast inschrijven (verplicht voor 1 juli 2019), mail dan naar info@ardenvie.be

Wees er snel bij want er zijn slechts 9 plaatsen beschikbaar.

Prijs 299 euro per persoon (excl. lunch, drankjes en verzekering)