Herfst-en winterarrangement van oktober 2019 tot en met maart 2020

Ook al wordt het kouder en donkerder, de herfst blijft natuurlijk een fantastisch seizoen! De blaadjes aan de bomen verkleuren stilletjes aan en zorgen voor een adembenemend kleurspektakel. Tijd om naar buiten te gaan, te genieten van al dat moois, te wandelen langs kabbelende stroompjes of in ritselende blaadjes  en daarna gezellig te vertoeven met de voetjes onder tafel in Ard’envie.

Of beleef de winter, het koudste seizoen van het jaar heeft zoveel moois te beiden: een heerlijke winterwandeling maken, genieten van warme chocolademelk, met de sleetjes de heuvel af roetsjen, lekker sporten in de buitenlucht met ski of langlaufmogelijkheden in de buurt.

De wegen zijn en blijven hier altijd goed berijdbaar dus altijd welkom voor ons herfst-en winterarrangement:

aankomst en verwelkoming met organische bio thee met een zoetigheidje

twee overnachtingen in een ruime kamer met privé badkamer en luxueus  bed

twee heerlijke uitgebreide streekontbijtmaaltijden

twee zeer lekkere avondmaaltijden in het teken van het seizoen

prijs: 300 euro voor twee personen ( 240 euro single )

Vooraf te reserveren via info@ardenvie.be met vermelding ‘herfst-en winterarrangement’

 

Luxemburg – Bernard Massard arrangement 6-7-8 maart 2020

we verwelkomen jullie met een glaasje bubbels in Ard’envie B&B en met een lekker diner op vrijdagavond,

op zaterdagochtend wacht jullie een heerlijk uitgebreid streekontbijt waarna we richting Grevenmacher in  Luxemburg rijden voor een bezoek aan Bernard Massard, de belangrijkste producent van mousserende wijnen aldaar en deze gemaakt volgens de “méthode traditionelle”.

Na de degustaties bezoeken we Echternach, het oudste stadje van Luxemburg en wereldbekend door haar Springprocessie (deel van het immaterieel cultureel werelderfgoed van Unesco) uniek in haar soort in de wereld.

We sluiten af met een heerlijk diner in Vianden en overnachten voor een tweede maal in Ard’envie B&B.

Op zondag vangen we de dag aan met een luxe ontbijt mét bubbels waarna we nog een prachtige wandeling maken samen in een gebied dat flirt met de grens van het Groothertogdom.

Prijs 185 euro pp (single 250 euro pp) inschrijvingen (voor 31 januari 2020) mail naar info@ardenvie.be met

vermelding “Luxemburg en bubbels” (exclusief persoonlijke uitgaven, verzekering en drankjes)

8-9-10 mei 2020 – spiritueel arrangement

Kom helemaal herbronnen in hartje Ardennen.

Zin in een weekendje weg met aandacht voor inzichten in jezelf?

Dit alles overgoten door zalige meditaties en yogamomenten én met aandacht voor healing van jouw chakra’s en zo veel meer.

Een spiritueel weekendje dus met 2 maal diner, 2 maal ontbijt, lunchpakketten en een soepmaaltijd, volledig begeleid door deskundige en ervaren yogalerares.

Dit alles gaat door in een beperkte groep  met overnachting in een gedeelde kamer met luxueuze bedden en met inbegrip van saunagebruik en badlinnen. Prijs 245 euro pp (excl. persoonlijke uitgaven en drankjes).

Voor inschrijvingen mail naar info@ardenvie.be

21-22-23-24 mei 2020 Weekend ‘Wild van de Ardennen’

De gidsen van Landschap vzw popelen om jou samen met ons te verwennen met een uniek weekend ‘Wild van de Ardennen’. Deze gidsen kennen de streek als geen ander en brengen jou van de ene bijzonderheid naar de andere.

Voor deze onvergetelijke natuurbeleving ben je welkom tijdens het verlengd Hemelvaartweekend in 2020.

Dit weekend omvat 3 overnachtingen (donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht), 3x warm avondmaal met drankje (op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond), 3x ontbijt(op vrijdag, zaterdag en zondag) en 3x lunchpakket (op vrijdag, zaterdag en zondag).

In één weekend krijg je diverse activiteiten aangeboden: een avond bevers observeren, wandeling(en) in de venen van het Plateau des Tailles, pittige excursie(s) langs de rotspartijen en de meanders van de Ourthe, een excursie naar een spectaculaire beversite, een avond dassen kijken vanuit de ‘dassenhut’ van Landschap zw, een panoramawandeling,…

Deze streek heeft zoveel te bieden dat één weekend amper volstaat om je een idee te vormen van de enorme biodiversiteit en de ongekende rijkdom aan landschappen.

Meer info: Jan Loos, +32(0)495-32 53 30 of info@landschapvzw.be

november 2020
Kraanvogels & champagne

Wou je altijd al eens kraanvogels spotten? Wil je je graag uitleven met je camera en lenzen? Wil je gewoon van prachtige natuur genieten ? Of hou je gewoonweg van champagne?

Kom dan met ons mee in november op driedaagse ontdekking in Frankrijk bij het Lac du Der met overnachting in een door ons al 15 jaar gekende herberg vlakbij de dijk van het meer.

We starten met een overnachting met diner en ontbijt in onze B&B Ard’envie.

De volgende ochtend vertrekken we samen richting Lac du Der met eigen vervoer of via carpool.

We hebben een gevarieerd en volledig uitgewerkt programma met twee overnachtingen bij het meer, twee maal avondmaaltijd aldaar en twee maal ontbijt dit alles gevolgd door een heerlijke champagnedegustatie als afsluiter.

Wil je graag het ganse programma in detail bekomen of alvast inschrijven (verplicht voor 1 juli 2020), mail dan naar info@ardenvie.be

Wees er snel bij want er zijn slechts 9 plaatsen beschikbaar.

Prijs 325 euro per persoon (excl. lunch, drankjes en verzekering)